arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckdiamondotplaycollaborationentrepeneurfood-passionquality Ga naar content
×

Bedrijfsprofiel

Ons DNA

Bieze Food Group is altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. We werken samen vanuit verschillende bedrijven, maar zijn allemaal onderdeel van dezelfde familie met als gemene deler de passie voor voeding.

We hanteren veel vrijheid om te bewegen en kaders in te kleuren. Onze mensen maken het bedrijf. Mensen met een enorm hart voor de zaak, waar samen hard wordt gewerkt. Een no-nonsenseclub waar we al ruim zestig jaar elke dag vooruitkijken. Met een open vizier voor verandering en vernieuwing. Ons einddoel? Mensen een leuk leven laten leiden en laten genieten van de smaken van Bieze Food Group.

Wat we doen

Bieze Food Group is een groep van bedrijven die samenwerken binnen de foodbranche. Wij hebben als doel om tegen een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding een betrokken handelspartner en werkgever te zijn.

Vanuit Nijkerk ondersteunt Bieze Food Group de groep door het faciliteren van verschillende diensten: HRM, Facilitaire Zaken, IT, Business Control & Organisatie Oontwikkeling, Juridische Zaken, Financiële Administratie, Distributie en E-commerce.

Onze kernwaarden

Ondernemerschap
Kwaliteit
Samenwerken
Passie voor voeding
Terug naar over BFG