arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckdiamondotplaycolleaguesdevelopmentenvironmentinitiative Ga naar content

Werken bij

Ontwikkel je als professional in een gedreven team

Bieze Food Group betekent werken bij een dynamische organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden. De organisatie kent een platte structuur en teamspirit. Gedrevenheid en zelfinitiatief zijn voor ons vanzelfsprekend.

Vanwege de eigen specialiteiten van onze bedrijven hebben we vaak uiteenlopende vacatures openstaan binnen allerlei verschillende vakgebieden!

538 Collega's

Vacatures

Stage lopen / afstuderen

Bij Bieze Food Group is altijd ruimte voor leergierige stagiaires met een passie voor food. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen en kansen binnen Bieze Food Group. Bieze is dus de perfecte plek om te leren en praktijkervaring op te doen. We bieden regelmatig interessante stages aan op afdelingen zoals HRM, (online) Marketing, Productie, ICT, Sales, Business Control & Organisatie Ontwikkeling en (Financiële) Administratie. Wil je graag stage lopen bij Bieze Food Group en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur ons een motivatiebrief
Onze medewerkers

Onze medewerkers

“Bieze Food Group gaf mij de mogelijkheid me te specialiseren in waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Dit heeft mij echt geholpen aan het begin van mijn loopbaan! Zeker omdat ik als beginnend medewerker nog niet precies wist waar mijn kracht lag en hoe ik mijn sterke punten zo goed mogelijk kon benutten.”

Bas van Breda
E-commercemedewerker – Bieze Food Group

“Als leidinggevende zorg ik er samen met mijn team voor dat de administratie van de verschillende bedrijven van Bieze Food Group juist wordt vastgelegd. De diversiteit van de bedrijven maakt het werk aantrekkelijk, maar ook uitdagend. Door de vele ontwikkelingen is het nooit eentonig.''

 

Erik Krijt
Hoofd Financiële Administratie – Bieze Food Group

“Sinds juli 2016 ben ik werkzaam op de afdeling HRM. Binnen mijn functie houd ik mij bezig met de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Werken binnen Bieze Food Group betekent voor mij werken in een dynamische omgeving waar een informele sfeer is en waarbij persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt.”

Lillian van Lagen-Vos
Medewerkster HR – Bieze Food Group

“Bij de Zuivelmaatschappij werken we in een klein maar slagvaardig team. Ik heb veel contact met klanten en producenten. Daarnaast is mijn werk projectmatig, wat het erg veelzijdig maakt. ‘Never a dull moment!’”

Veronique van Dijk
Product manager – de Zuivelmaatschappij

”Bij Bieze Food Group hoef je niet stil te zitten. Op de IT-afdeling verzorgen wij de IT voor alle bedrijven in Nederland en België. Hierdoor is dit een dynamische functie met veel variërende werkzaamheden. Doordat niet één bedrijf hetzelfde is leer je elke dag weer nieuwe dingen!”

William Stoel
Servicedeskmedewerker ICT – Bieze Food Group

“Bij het invullen van je functie biedt Bieze Food Group veel ruimte voor zelfstandigheid, een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en alle ruimte om je eigen ideeën te laten ontplooien en met collega’s te laten groeien. In mijn rol vanuit de holding is het hierbij continu de balans zoeken tussen het grotere geheel van Bieze Food Group en de diversiteit van de individuele werkmaatschappijen met hun eigen identiteit richting de markt. Beide zijn nodig en dit geeft ontzettend veel uitdaging.”

Remco Duiker
Manager Business Control & Organisatieontwikkeling – Bieze Food Group

“Tijdens mijn afstudeerperiode bij BFG kreeg ik veel vrijheid om een opdracht te formuleren die paste bij mijn eigen interesses. Hierdoor kon ik een opdracht uitvoeren die goed aansloot bij mijn opleiding én waardevolle informatie leverde voor BFG. Binnen BFG kreeg ik diverse kansen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik heb BFG als een dynamisch en gezellig bedrijf ervaren waarbij ik voldoende geleerd heb om mijn carrière te beginnen als een echte ‘young professional’!”

Anouk Baltus
E-commerce afstudeerstagiaire – Bieze Food Group

“Als conceptontwikkelaar bij Bieze houd ik me vooral bezig met nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt en vertaal ik deze door naar nieuwe concepten/producten die passen bij onze merkuitstraling en de behoefte van de consument. Met name in de foodwereld verandert de markt voortdurend. Er is dus altijd ruimte voor vernieuwing en innovatie. Dat maakt het werk zo leuk!”

Annick Beyer
Junior Conceptontwikkelaar – Bieze

“Als receptioniste/telefoniste heb ik een leuke baan bij een positief bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is. Met vriendelijkheid, aandacht en een positieve werkinstelling kan ik, samen met een fijn team van collega’s, bijdragen aan een prettige sfeer op deze spilfunctie bij Bieze Food Group.”

Jetty Koopman
Receptioniste/telefoniste – Bieze Food Group

“Tijdens mijn afstudeertraject binnen BFG heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen in een professionele en zeer fijne omgeving. Ik kreeg veel vrijheid binnen mijn opdracht, en werd waar nodig geholpen door collega’s. Mijn leergierigheid werd gewaardeerd en daardoor heb ik mijzelf binnen BFG goed kunnen ontwikkelen als ‘young professional’.”

Marjanne Hamstra
Stagiaire facilitair - Bieze Food Group

Wij bieden

Doorgroei-
mogelijkheden
Collega’s die met je meedenken
Ontspannen werksfeer
Ruimte voor eigen initiatief