arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckdiamondotplay Ga naar content

Studeren bij

Aan de slag bij de Food Academy Nijkerk!

Het wordt een steeds grotere uitdaging om iedereen in de wereld te voorzien van voldoende voedsel. De productie van voedsel wordt steeds belangrijker en de food sector is volop in beweging om op nieuwe manieren voedsel te produceren. Dit is alleen mogelijk wanneer de juiste mensen in de sector werken. Om dit te realiseren hebben de bedrijven  in regio Nijkerk samen de ‘Food Academy Nijkerk’ (FAN) opgericht. Via deze Academy kan jij opgeleid worden om aan de slag te gaan in een van de productie bedrijven in de regio!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Dit 2- jarige opleidingstraject is een combinatie van werken en leren. Je gaat 4 dagen werken bij het bedrijf en 1 dag leren. Samen met de andere leerlingen van FAN zul je theorie en praktijklessen volgen. Je wordt begeleidt door de praktijkbegeleider en je docent van Aeres. Na 2 jaar behaal je het diploma Operator (nivo 3) en kun je aan de slag in de foodsector. Dit is de start van jouw carriere in de foodsector!

Download de flyer met meer informatie

Wat doe je als operator Food?

Als operator ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van productieprocessen volgens de geldende (kwaliteits)voorschriften en lever je een bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de producten en de productie-omgeving.

Je belangrijkste taken zijn:

Wie ben jij?

Jij wilt graag aan de slag als operator in de food sector. Je bent gemotiveerd om het opleidingstraject aan FAN te volgen. Je hebt net je examen gehaald en je wilt graag werken combineren met leren. Of je hebt al enige werkervaring opgedaan en je wilt je nu verder ontwikkelen in je loopbaan. Je bent iemand die graag aanpakt en veel werk verzet. Je kunt goed samenwerken en bent in staat om mee te denken in het proces van je werk. Je hebt minimaal VMBO- nivo 2 werk- en denkniveau en affiniteit met het werken in een productie omgeving.  Je bent woont in Nijkerk en omgeving.

Wat bieden wij jou!

Wij bieden jou een uniek opleidingstraject waarbij je gaat werken bij verschillende bedrijven van FAN (BFG, Van Delft Biscuits, Arla Food, Struik Logistics, 2 sisters storteboom) en je wordt opgeleid door MBO Aeres samen met een groep van ongeveer 10 andere leerlingen. Na 2 jaar behaal je het diploma en kun je aan de slag als operator bij een van de bedrijven van FAN. Tijdens het opleidingstraject krijg je salaris en worden de opleidingskosten betaald.

Je salaris en arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform. Je krijgt een contract voor 2 jaar en daarna een vast contract bij het bedrijf. Je ontvangt reiskostenvergoeding, vakantiedagen en vakantiegeld.

Maar bovenal….is de Food Academy Nijkerk de kickstart van jouw carriere in de Foodsector!

Meld je ook aan