arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckdiamondotplaycolleaguesdevelopmentenvironmentinitiative Ga naar content

Werken bij

Ontwikkel je als professional in een gedreven team

Bieze Food Group betekent werken bij een dynamische organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden. De organisatie kent een platte structuur en teamspirit. Gedrevenheid en zelfinitiatief zijn voor ons vanzelfsprekend.

Vanwege de eigen specialiteiten van onze bedrijven hebben we vaak uiteenlopende vacatures openstaan binnen allerlei verschillende vakgebieden!

538 Collega's

Vacatures

Stage lopen / afstuderen

Bij Bieze Food Group is altijd ruimte voor leergierige stagiaires met een passie voor food. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen en kansen binnen Bieze Food Group. Bieze is dus de perfecte plek om te leren en praktijkervaring op te doen. We bieden regelmatig interessante stages aan op afdelingen zoals HRM, (online) Marketing, Productie, ICT, Sales, Business Control & Organisatie Ontwikkeling en (Financiële) Administratie. Wil je graag stage lopen bij Bieze Food Group en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur ons een motivatiebrief
Onze medewerkers

Onze medewerkers

“Tijdens mijn afstudeertraject binnen BFG heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen in een professionele en tevens zeer fijne omgeving. Ik kreeg veel vrijheid in mijn opdracht, maar werd geholpen door collega’s waar nodig. Mijn leergierigheid werd gewaardeerd en daardoor heb ik mijzelf binnen BFG goed kunnen ontwikkelen als young professional.”

Marjanne Hamstra
Stagiaire facilitair - Bieze Food Group

“Als conceptontwikkelaar bij Bieze houd ik me vooral bezig met nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt en vertaal ik deze door naar nieuwe concepten/producten die passen bij onze merkuitstraling en de behoefte van de consument. Met name in de foodwereld verandert de markt voortdurend. Er is dus altijd ruimte voor vernieuwing en innovatie. Dat maakt het werk zo leuk!”

Annick Beyer
Junior conceptontwikkelaar – Bieze Food Group

“Bij de Zuivelmaatschappij werken we in een klein maar slagvaardig team. Ik heb veel contact met klanten en producenten. Daarnaast is mijn werk projectmatig, wat het erg veelzijdig maakt. ‘Never a dull moment!’”

Veronique van Dijk
Product manager – De Zuivelmaatschappij

“BFG is een Group van bedrijven die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en uitdagingen en waarbij je met passie en energie, kennis en ervaring een belangrijke rol in kan vervullen. Bij het invullen van je functie heb je veel ruimte voor zelfstandigheid, een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en alle ruimte om je eigen ideeën laten ontplooien en met collega’s te laten groeien. In mijn rol vanuit de holding is het hierbij continue de balans zoeken tussen het grotere geheel van de Bieze Food Group en de diversiteit van de individuele werkmaatschappijen met hun eigen identiteit richting de markt; Vanuit een toekomstvisie keuzes maken en hieraan gezamenlijk bouwen en het (ad hoc) faciliteren van de flow om snel te kunnen inspelen op kansen en ontwikkelingen. Beide zijn nodig en dit geeft ontzettend veel uitdaging.”

Remco Duiker
Manager Business Control & Organisatieontwikkeling – Bieze Food Group

''Als receptioniste/telefoniste heb ik een leuke baan bij een positief bedrijf wat voortdurend in ontwikkeling is.  Met vriendelijkheid, aandacht en een positieve werkinstelling kan ik, samen met een fijn team van collega’s, bijdragen aan een prettige sfeer op deze spilfunctie bij de Bieze Food Group''

Jetty Koopman
Receptioniste/telefoniste - Bieze Food Group

Wij bieden

Doorgroei-
mogelijkheden
Collega’s die met je meedenken
Ontspannen werksfeer
Ruimte voor eigen initiatief